Snart dags för Kvalitetsmässan 2017, 14-16 november!

Vardaga deltar tillsammans med sitt systerföretag Nytida på Kvalitetsmässan och har en monter på plan 1, nr B04:14 Vi bjuder på kaffe och pratar gärna om hur Vi bidrar till att lösa välfärdsutmaningen.

Ung omsorg i Vardaga och Nytidas monter

Följ oss på Instagram för att se vad som händer på Kvalitetsmässan i Göteborg! @vardagaplatsakuten och @nytidaplatsakuten

Har du tid att besöka kvalitetsmässan? Kontakta oss för fribiljetter!

På Kvalitetsmässans fackmässa kan du ta del av allt spännande som erbjuds i det öppna programmet. Under tre dagar finns ett brett program som bidrar till din kompetensutveckling. Det handlar om effektivitet, ledarskap och innovationer. Men också om integration, hållbarhet och offentlig upphandling. Så oavsett vad du arbetar med kan du hitta just det som du är intresserad av.

Öppet Forum är fyra tematiserade scener spridda i utställningshallen där det är möjligt att ta del av 30 minuters anförande för alla som har entré till Kvalitetsmässan.

Tema samhälle tar upp samhällets stora frågor, integration, klimatet, flyktingmottagande och stadsutveckling.

Tema skola/utbildning tar upp hur vi skapar rätt förutsättningar för en både framgångsrik och trygg skola, den digitala utvecklingen, det kollegiala lärandet och kompetensutveckling för skolans personal.

Tema vård & omsorg erbjuder ett brett utbud av seminarier med inriktning mot kvalitetsutveckling i äldreomsorgen, patientcentrerad vård och it-stöd i vården.

Tema ledarskap & utveckling erbjuder ett 20-tal seminarier om innovationer, framtidens ledarskap och organisationsutveckling genom effektivare styrmodeller.

Öppettider

Tisdag 14/11 09.00-18.00
Onsdag 15/11 09.00-17.00
Torsdag 16/11 09.00-16.30

Utställningen består av cirka 150 utställare och två konceptområden.

För fribiljetter till mässan, kontakta:

Anna-karin.ehdwall@vardaga.se
Anna-karin.bergquist@nytida.se

Dela eller skriv ut sidan: