Lära erbjuder utbildning

Att få ny breddad eller fördjupad kunskap och tid att dela sina erfarenheter med andra, är förutsättningar för utveckling. För att kunna göra ett ännu bättre arbete och bidra ännu mer till sin organisation.

äpplen och pennor på ett bordLära är ledande inom utbildning och kompetenshöjande insatser för chefer, medarbetare och anhöriga inom vård, omsorg och skola. Lära är en del av företagsgruppen Ambea, där också Vardaga ingår.

Utbildningar inom Äldreomsorg

Lära erbjuder ett brett utbud av kompetenshöjande insatser i hela landet. Alltifrån kortare föreläsningar till längre utbildningar, öppna eller skräddarsydda och handledning. Via Lära kan vi till exempel erbjuda konkreta verktyg som underlättar vardagen för den som är demenssjuk i form av Demensakademins utbildningar

Här hittar du utbildningar inom äldreomsorg

Utbildningarna skräddarsys för att passa specifika målgrupper, till exempel olika yrkeskategorier inom äldreomsorgen eller anhöriga. 

Lära erbjuder också externa utbildningar inom funktionsnedsättning, skola samt individ och familj. Lära samverkar inom forskning och bedriver interna medarbetarutbildningar.

Läs mer om Lära här

Dela eller skriv ut sidan: