Hemtjänst Mantorp

Hemvägen 3, 59018 Mantorp Öppna vägbeskrivning

Egen regi -
-
DLadda ner faktablad (PDF)

Hemtjänst i Mantorp

Vardagas hemtjänst i Mantorp har lång erfarenhet. Vi erbjuder service, omsorg och trygghet för att du ska kunna bo kvar hemma så länge du vill.

Vifolkagården drivs på entreprenad med Mjölby kommun som uppdragsgivare. För mer information om Mjölby kommun se www.mjolby.se.

Vi strävar efter att göra din vardag enklare och mer innehållsrik. Vårt synsätt är flexibelt och lyhört. Genom en passionerad personal och en drivkraft att bidra med glädje ger vi en hjälpande hand med mycket i det dagliga praktiska, allt ifrån städning till personlig omvårdnad.

Kontinuitet

Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden, alla med ett stort engagemang. För att ge kontinuerlig omsorg med få personalbyten, erbjuds du en kontaktman.

Vi samarbetar med hemsjukvården i Mjölby kommun. Där arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans, och de hjälper till med hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi underlättar dessa kontakter för dig samtidigt som vi kan erbjuda bättre vård och omsorg.

Vad kan vi erbjuda dig

Baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bland annat erbjuda dig

- städning
- tvätt/klädvård
- matvärmning
- leverans av matlåda
- promenader/ledsagning
- personlig omvårdnad
- med mera

Nattetid finns personal från Vifolkagården att tillgå. Vi utgår ifrån Hemvägen 3 (Vifolkagården), men bistår kunder i hela Mantorp med omnejd.

Besök oss gärna över en kopp kaffe om du är nyfiken på vad vi kan erbjuda dig eller din närstående!

Stäng
Visa hela beskrivningen

Karta och adressinformation

Besöksadress
Hemvägen 3
59018 Mantorp