Hemtjänst Norrköping

Lindövägen 65, 602 28 Norrköping Öppna vägbeskrivning

Egen regi -
-
DLadda ner faktablad (PDF)

Hemtjänst i Norrköping

Nu finns Vardagas Hemtjänst Norrköping som val för dig som behöver hjälp med att underlätta livet i det egna hemmet. Vi erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster såsom inköp i den affär du önskar, städning, hjälp med mat m.m.

Vardagas hemtjänst finns till för dig när du behöver hjälp hemma. När man blir äldre kan det plötsligt bli besvärligt att sköta det som tidigare brukade vara enkelt. Då finns vi för att underlätta och göra din vardag så problemfri som möjligt.

Kontaktperson för ökad kontinuitet och trygghet

Hos oss får du en kontaktperson. Du lägger tillsammans med din kontaktperson upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Därefter är det din kontaktperson som hjälper dig måndag till fredag i enlighet med den plan ni satt upp.

Det som gör Vardagas hemtjänst unik är att våra kontaktpersoner arbetar måndag- fredag. Det innebär att du får hjälp av samma person varje vardag. På helgen har vi ett helgteam som bistår dig på samma vis. Det bidrar till god kontinuitet och trygghet.

Du och dina närstående är alltid välkomna att vända er till din kontaktperson med frågor och synpunkter. Tillsammans gör vi vad vi kan för att du som hemtjänstkund ska få hjälp och stöd på dina villkor.

Hemtjänst och hushållsnära tjänster (RUT)

Vi hjälper dig när du behöver hjälp. Och vi hjälper dig på det sätt du önskar. Exempelvis hjälper vi dig med dina inköp där du önskar och utför insatserna på det sätt du vill för att du ska få en så bra vardag som möjligt.

Du kan anlita oss med RUT-avdrag för avlastning i din vardag med t.ex. städning, ledsagning m.m.

Värdegrund och arbetssätt

Vi i personalen ska alltid arbeta och bete oss utifrån våra värdeord och vara omtänksamma, professionella, engagerade och nytänkande. Av oss får du hjälp i ditt hem, på dina villkor och efter dina förutsättningar. Ditt behov och dina önskemål styr vår vardag. Vi ser människan bakom sjukdom, ålder och ohälsa och finns för dig när du behöver oss.

Ansöka om hemtjänst

För att få hemtjänst behövs ett beviljats biståndsbeslut. För att få ett biståndsbeslut ska du ta kontakt med biståndshandläggaren i din kommun.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om oss och om hur vi kan hjälpa dig.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Karta och adressinformation

Besöksadress
Lindövägen 65
602 28 Norrköping