Visa alla bilder
360 panorama

Minerva

Sänkhagsvägen 7, 191 50 Sollentuna Öppna vägbeskrivning

Entreprenader 3
25
DLadda ner faktablad (PDF)

Minerva är ett litet hemtrevligt äldreboende i Sollentuna med inriktning omvårdnad och demens. Här finns plats för 25 seniorer som erbjuds ett boende med trygghet, glädje och aktivitet.

I Häggvik utanför Stockholm, med närhet till pendeltågsstationen, ligger äldreboendet Minerva. Boendet består av en enhet omvårdnadsboende med nio lägenheter samt två demensenheter med åtta lägenheter vardera. Vi har en lättillgänglig trädgård där årstidernas växlingar kan följas och den fantastiska miljön avnjutas.

Det ska vara roligt att komma till Minerva. Vår omvårdnadspersonal ser till att det erbjuds aktiviteter liksom utflykter samt att utevistelse blir en självklarhet i din vardag.

Minerva kommer avvecklas under våren 2019.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Minerva

På bottenplan, med utgång mot en inhägnad innegård, ligger de två demensenheterna. På övre plan finns den somatiska enheten.

Du möblerar själv din lägenhet med egna möbler och tillhörigheter. På varje enhet finns rum för aktivitet och samvaro liksom ett kök där maten serveras. Vi har egna husmödrar och serverar näringsriktig mat anpassad efter dina behov.

Kommunikationer och service

Det är cirka 100 meter till busshållplats och kafé och restaurang i närområdet, det är cirka två kilometer till bibliotek, lokal shopping och tunnelbana.

Förutom svenska talar våra medarbetare arabiska, bengaliska, burundi, engelska, filippinska, franska, kinesiska, kirundi, ryska, spanska, swahili, thailändska, tigrinja, turkiska och urdu.

Karta och adressinformation

Besöksadress
Sänkhagsvägen 7
191 50 Sollentuna