Villa Orrholmen*

Karlstad Öppna vägbeskrivning

Egen regi -
60
DLadda ner faktablad (PDF)

* Tillkommande enhet från  Ambeas förvärv av Aleris Omsorg

I mars 2020 slår vi upp portarna till Villa Orrholmen, ett modernt äldreboende där du själv kan välja hur du vill ha det.

I fokus hos oss:

-Att varje boende får omsorg utifrån just sina behov och förutsättningar.
-Att måltiderna ska vara en stund av matglädje men också ge samvaro och gemenskap.
-Att den som så önskar varje dag ska erbjudas minst en aktivitet och att få komma ut i friska luften.
-Att de som bor hos oss ska ha tillgång till surfplatta och musiktjänster och att vi använder modern teknik bland annat för att minska risken för fallskador.

På Orrholmen Plaza kommer kultur att gå som en röd tråd genom verksamheten och då inte minst de fantastiska författare, konstnärer och musiker som Värmland skämt bort oss med.

Modernt äldreboende och trygghetsboende i Karlstad

Förutom de 60 lägenheterna kommer fastigheten där Orrholmen Plaza ska ligga även att rymma 34 lägenheter för trygghetsboende. Trygghetsboende riktar sig till äldre som vill ha lite mer service och social samvaro än i ett vanligt boende men som inte behöver omsorg dygnet runt. För att bo i trygghetsboende krävs inget biståndsbeslut från kommunen. Planerad öppning är mars 2020.

Intresserad av att boka en plats?

För att kunna ställa sig i kö för en plats på Vardaga Orrholmen Plaza krävs att du är 65 år eller äldre och har ett beviljat biståndsbeslut för särskilt boende. För att ansöka om plats kontakta din hemkommun. Om du bor i Karlstad kan du läsa mer här.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Karta och adressinformation

Besöksadress

Karlstad